Anulare injectie de uree – Adblue OFF

Chip Tuning - alegeti marca, modelul si motorizarea

Automobilele moderne cu motoare diesel sunt echipate cu sistemul de reducere catalitică selectivă (SCR), care asigură reducerea semnificativă a conținutului de oxizi de azot din eșapament și respectarea normelor de toxicitate Euro 6.
Tehnologia SCR este deja folosita pentru transport comercial, camioane și autobuze. Cu toate acestea, proprietarii de autoturisme pot fi surprinsi că un astfel de sistem este implementat în mașinile lor.
Tehnologia SCR este utilizata pe autovehiculele de pasageri in versiuni diferite. La Mercedes acest sistem este numit BlueTEC, la VW  BlueTDI, la BMW BluePerformance Technology.

Adblue_supply

AdBlue, un aditiv pe baza de apa/uree, este stocat într-un rezervor (cum ar fi motorina). Cu toate acestea, spre deosebire de combustibil, solutia adblue nu este injectata in motor, ci direct într-o parte modificata în mod special din esapamentul autovehiculului. Astfel, începe o reacție chimică care îndepărtează oxizii poluanti de azot (NOx), transformandu-i în oxigen inofensiv si azot într-un proces cunoscut sub numele de reducere catalitica selectiva, sau pe scurt SCR. Sistemul SCR este aplicabil numai la motoarele diesel si se bazeaza pe principiul cu cat sa conduci mai economic, cu atat mai putin AdBlue va utiliza.

Anularea functionarii sistemului SCR permite evitarea necesitatii de reumplere a soluției AD Blue. După ce sistemul SCR este oprit, va fi dezactivat si modul de limitare a puterii din cauza esecului unor componente ale sistemului.

Detin mai multe masini si am venit la acest service pentru acest serviciu pe care il ofera, calitate si cel mai bun pret.

Alexandru Icondorescu

Recomand acest service de tuning, totul a mers perfectBPS Tuning BPS Tuning BPS Tuning

Radu Sucovan

Service de calitate, cu preturi foarte bune! BPS Tuning BPS Tuning BPS Tuning BPS Tuning BPS Tuning

Florin Rusu

Doresti mai multe informatii despre serviciile pe care le oferim?

Suna-ne la:  0770320057

BPS TUNING

ECU Tuning
DPF OFF
EGR OFF
Adblue OFF
Lambda OFF
V-MAX
ECO Tuning
Back to top