Chip Tuning

Chip Tuning - alegeti marca, modelul si motorizarea

Chip Tuning, ECU Tuning

Chip Tuning sau ECU tuning, asa cum este denumit mai nou acest proces, inseamna optimizarea softului din unitatea de control electronic a motorului in scopul obtinerii de performante superioare, pastrand in acelasi timp limitele de fiabilitate ale autoturismului dumneavoastra.

Cresterile de putere pe care BPS-Tuning.ro le ofera sunt calculate pentru fiecare producator in parte astfel incat sa nu fie afectata fiabilitatea componentelor mecanice, nici chiar pe termen lung. Valorile cresterilor de putere le gasiti folosind modulul de cautare selectand marca, modelul si motorizarea autovehiculului dumneavoastra. De asemenea, autovehiculele au setari conservatoare din fabrica, astfel incat sa functioneze optim in diferite regiuni de pe glob, atat la temperaturi pozitive extreme cat si la temperaturi negative extreme. Nu in ultimul rand, producatorii iau in calcul si faptul ca uneori se foloseste un combustibil de slaba calitate sau faptul ca intretinerea masinii nu este perfecta (nu se respecta intervalele de service, de schimb ulei, consumabile, etc).  De aici rezulta din nou setarea conservatoarea a masinilor de serie. In concluzie, in Romania unde avem un climat temperat iar intretinerea autoturismelor se face cu strictete, chip tuning-ul nu afecteaza sub nicio forma fiabilitatea autoturismelor.

Chip Tuning

Doresti mai multe informatii despre serviciile pe care le oferim?

Suna-ne la:  0770320057

BPS-Tuning.ro va ofera Chip Tuning profesional, menit sa imbunatateasca puterea si caracteristicile dinamice ale autoturismului. Acest proces este impartit in mai multe etape:

Evaluarea autovehiculului

Evaluarea starii tehnice a autovehiculului, in special a motorului si a transmisiei. Aici este inclusa si o diagnoza auto computerizata, gratuita in cazul in care nu se descopera coduri de defect si se continua cu resoftarea. In cazul in care s-a constat vreo eroare este necesara remedierea ei si resoftarea nu se mai realizeaza decat dupa remediere. In aceasta situatie diagnoza nu mai este grauita.

Citirea softului original

Citirea softului original din unitatea de control. Procedura de citire poate fi efectuata fie prin portul de diagnoza OBD2 fie direct prin indepartarea si deschiderea unitatii de control, prima metoda fiind cea mai convenabila. Cu toate acestea, pentru majoritatea masinilor fabricate dupa 2010 este necesara demontarea unitatii. Softul original este salvat in baza noastra de date, ramane nemodificat si este intotdeauna disponibil atunci cand este nevoie.

BPS Tuning

Modificarea softului citit anterior.

Chip tuningChip tuningChip tuning

Scrierea softului BPS-Tuning

Scrierea softului modificat in unitatea de control.

Montare ECU

Montarea pe autoturism a ECU-ului, daca este cazul.

Drive-test

Adevaratul potential al motorului

Back to top